Energieleveranciers Blijham Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Blijham vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Energieflex of Qurrent kunt vinden. Het oversluiten gaat makkelijk en snel. Hieronder lees je toepasbare gegevens en handreikingen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Blijham

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Blijham? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden enkele aanbieders een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €120 – €190. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Lochem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Blijham juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien doorzoek je een opsomming met relevante energiebedrijven. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €265 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Blijham

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Blijham vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en selecteer rap de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vind onmiddellijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Tolkamer afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Blijham?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Blijham juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Blijham? Hier lees je een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2400 kWh tot 4350 kWh stroom en 850 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Blijham. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij alle tarieven en voorwaarden (denk aan energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Blijham. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Voorts krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “NLE variabel tarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Bellingwedde.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Vaillant, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Blijham

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Blijham en bespaar op gas en licht!