Energieleveranciers Tolkamer Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tolkamer vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld E.ON en Oxxio kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site vind je functionele toelichtingen en handreikingen ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tolkamer

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Tolkamer? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder schenken veel leveranciers een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €95 tot €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Eibergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tolkamer mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Dan vind je een lijst met de beste energie aanbieders. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 personen 2.175 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot en met UnitedConsumers.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Tolkamer

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van energieleverancieractie.nl kan jij binnen no-time energieprijzen Tolkamer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en bekijk direct het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Nieuw-Balinge afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Tolkamer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Tolkamer mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Tolkamer? Hier vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall maar ook Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1600 kWh t/m 2850 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: achterhaal wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Tolkamer. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de aankomende organisatie. In deze mail of brief zie jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je huidige energiecontract zal worden opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Tolkamer. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarbij incasseer je de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk tarieven Energieflex“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Rijnwaarden.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, Remeha, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Tolkamer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Tolkamer en betaal minder voor gas en licht!