Energieleveranciers Goedereede Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goedereede vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Energiedirect.nl of Pure Energie kan afsluiten. Overstappen gaat handig en snel. Op deze pagina vind je bruikbare details en adviezen t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Goedereede

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Goedereede? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast geven flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 tot €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Pingjum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goedereede juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €285 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Goedereede

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van de vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Goedereede vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en bekijk onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal meteen de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Akmarijp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Goedereede?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Goedereede juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Goedereede? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice en natuurlijk Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 1500 kWh t/m 3600 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: check wel de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Goedereede. Als je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen aanbieder. Daarin bekijk jij alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Het actuele gas en stroom pakket wordt beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf meestal het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energiemaatschappij. In de regel gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. De nieuwe leverancier communiceert dit weer richting jouw oude leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Goedereede. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Bovendien krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “RENDO Netwerken prijzen“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Goeree-Overflakkee.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een AWB, Atag, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Goedereede

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Goedereede en bezuinig op gas en licht!