Energieleveranciers Waal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waal vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke welkomstacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Fenor en Leon Zeewolde kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en rap. Hieronder bekijk je nuttige informatie en adviezen ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Waal

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Waal? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook hanteren sommige maatschappijen een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €80 tot €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ginnum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waal juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna doorzoek je een overzicht met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gepiept. Hulp nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle bekende providers vergelijken. Van Allure Energie tot en met HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Waal

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze tool kun jij moeiteloos energieprijzen Waal vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruiksgegevens in, en vind moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vergelijk onmiddellijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Oosteind afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Waal?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Waal juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Waal? Hieronder vind je een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE en natuurlijk Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 1950 kWh t/m 2850 kWh stroom en 1100 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: bekijk zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Waal. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Daarin zie jij de prijzen en regelgeving (denk aan aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende contract zal worden beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken moet dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Waal. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarbij krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “beoordeling Enduris“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Molenwaard.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Waal

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Waal en bespaar op gas en licht!