Energieleveranciers Oosteind Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosteind vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Clean Energy of Powerpeers kunt vinden. Overstappen van energie gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina bekijk je toepasbare informatie en adviezen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosteind

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oosteind? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren flink wat organisaties een royale welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €155 – €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Afferden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosteind mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle grote partijen vergelijken. Van E.ON tot aan NLE.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oosteind

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van de vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Oosteind vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en kies à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk eenvoudig de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Hierden afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oosteind?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Oosteind mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oosteind? Nu check je een tabel met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent + Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent met een verbruik van 2500 kWh t/m 3300 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal altijd de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oosteind. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energiemaatschappij. Hierin vind jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (onder andere aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier speelt de standen door aan jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Oosteind. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Voorts krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “verbruik UnitedConsumers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). Een groot aantal aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Oosterhout.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Intergas, Atag, Vaillant, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie kunt minderen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oosteind

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Oosteind en bezuinig op gas en licht!