Energieleveranciers Vriezenveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vriezenveen vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Budget Energie of Oxxio kan afsluiten. Overstappen van energie gaat handig en snel. Op deze pagina lees je nuttige informatie en support ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vriezenveen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Vriezenveen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en locatie. Verder moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden enkele bedrijven een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 tot +/- €260. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Gersloot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vriezenveen mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 700 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle gangbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot Vattenfall.

Het goedkoopste contract

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €235 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Vriezenveen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze zoekmachine kun je moeiteloos energieprijzen Vriezenveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en kies probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en bekijk eenvoudig de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Onna afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Vriezenveen?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Vriezenveen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Vriezenveen? Op de site vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco maar ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio met een verbruik van 1900 kWh tot 4350 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Vriezenveen. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieleverancier. In dit schrijven lees je de prijzen en extra regels (onder andere energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Het oude energiecontract wordt beëindigd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. In de regel gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Vriezenveen. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Ook krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “beoordeling Powerpeers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Twenterand.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vriezenveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Vriezenveen en betaal minder voor gas en licht!