Energieleveranciers Onna Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Onna vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve acties die men standaard niet bij onder andere De Vastelastenbond of Vattenfall ontvangt. Overstappen gaat handig en prettig. Op deze pagina bekijk je functionele aanwijzingen en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Onna

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Onna? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroomverbruik en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren flink wat maatschappijen een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 – €225. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Abcoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Onna juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop check je een overzicht met de beste energiecontracten. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle erkende providers vergelijken. Van Essent tot aan Pure Energie.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Onna

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van de vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen Onna vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en bekijk direct het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vind vlug de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Heukelom afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Onna?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Onna juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Onna? Op deze website lees je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco en ook Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent gerekend met een verbruik van 2450 kWh t/m 2950 kWh stroom en 1200 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: achterhaal zeker even de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Onna. Als je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief bekijk jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk aan regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Onna. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Ook incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “verbruik Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Steenwijkerland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Remeha, AWB, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie vermindert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Onna

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Onna en betaal minder voor gas en licht!