Energieleveranciers Abcoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Abcoude vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Clean Energy en Qwint kunt vinden. Het oversluiten gaat makkelijk en prettig. Op deze pagina bekijk je bruikbare feiten en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Abcoude

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Abcoude? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: energieconsumptie en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder schenken sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €125 t/m €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Jislum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Abcoude juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna check je een tabel met beschikbare energiebedrijven. Je ontdekt direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Problemen bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle grote partijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €325 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Abcoude

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Abcoude vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en kies ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Schoonrewoerd afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Abcoude?

 1. Geef jouw postcode door (Utrecht)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Abcoude juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Abcoude? Hier doorzoek jij een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent berekend met een consumptie van 2150 kWh – 2650 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Abcoude. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieleverancier. Hierin vind jij de geldige tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Je huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je verhuizen? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. In de regel gebeurt dit zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige leverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Abcoude. Je ontvangt hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij ontvang jij de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “HVC“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente De Ronde Venen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Intergas, Remeha, Nefit, AWB of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Abcoude

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Abcoude en bespaar op gas en licht!