Energieleveranciers Jislum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jislum vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van bedrijven als Greenchoice en Powerpeers kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en is zo gepiept. Op deze pagina vind je toepasbare feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Jislum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Jislum? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven de meeste organisaties een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 – €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Steyl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jislum juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarna vind je een lijst met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 750 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Vattenfall.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Jislum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij de vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Jislum vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk snel de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Chaam afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Jislum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Jislum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Jislum? Hier vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice maar ook Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2300 kWh t/m 3850 kWh stroom en 1100 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: bekijk altijd de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Jislum. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe aanbieder. Hierin zie jij de kosten en voorwaarden (denk aan leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Dat vorige gas & licht pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Meestal dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Jislum. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energie vergelijken bij Essent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Ferwerderadiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Remeha, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Jislum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Jislum en bespaar op gas en licht!