Energieleveranciers Steyl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Steyl vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke acties die je niet via de website van bedrijven als DELTA en Oxxio kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en probleemloos. Op deze website vergaar je handige gegevens en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Steyl

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Steyl? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken de meeste aanbieders een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Dongjum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Steyl mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Hierna volgt een tabel met de beste energieleveranciers. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 750 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Steyl

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via de vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Steyl vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en bekijk ogenblikkelijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Mheer afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Steyl?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Steyl mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Steyl? Op deze pagina lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent en natuurlijk Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl met een verbruik van 2350 kWh t/m 4400 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: achterhaal wel de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Steyl. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energiemaatschappij. In dit schrijven bekijk jij de geldige tarieven en regelgeving (onder andere verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige energiepakket wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen moet dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Steyl. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarnaast krijg je te maken met de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “besparen bij E.ON“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Venlo.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Atag, Remeha of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Steyl

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Steyl en bespaar op gas en licht!