Energieleveranciers Chaam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Chaam vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die jij via de sites van o.a. Energiedirect.nl of Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat makkelijk en prettig. Op de site lees je toepasbare aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Chaam

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Chaam? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €85 – €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Mheer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Chaam februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan check je een overzicht met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hier detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.450 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Chaam

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze zoekmachine kun jij vlug energieprijzen Chaam vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en zoek rap het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en check vlug de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Vlieland afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Chaam?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Chaam februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Chaam? Onder dit stukje check je een lijstje met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 1850 kWh – 4500 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal ten alle tijde de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Chaam. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen aanbieder. In dit schrijven bekijk jij alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude energiepakket wordt beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Dikwijls doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Chaam. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Ook krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “DELTA welkomstkorting“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Alphen-Chaam.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Atag, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Chaam

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Chaam en bespaar op gas en licht!