Energieleveranciers Gersloot Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gersloot vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke acties die men standaard niet bij bijv. Engie en Qwint kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hier doorzoek jij bruikbare feiten en tips voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gersloot

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Gersloot? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast geven sommige maatschappijen een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €130 – €195. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Peins.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gersloot juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarop check je een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hierna bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke providers vergelijken. Van Engie tot Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €495 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gersloot

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze zoekmachine kan je meteen energieprijzen Gersloot vergelijken. Vul jouw locatie plusenergieverbruik in en selecteer rap de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en achterhaal binnen no-time de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Abcoude afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Gersloot?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Gersloot juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Gersloot? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall maar ook ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1750 kWh t/m 4500 kWh stroom en 850 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: bekijk wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Gersloot. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende leverancier. Aan de hand daarvan tref je de overeengekomen kosten en regelgeving (bijvoorbeeld vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Dat oude energiepakket wordt beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieleverancier. In de regel doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier communiceert dit weer richting je voormalige maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Gersloot. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Oxxio prijzen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Heerenveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Remeha, Vaillant, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw eigen verbruik kunt minderen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Gersloot

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Gersloot en betaal minder voor gas en licht!