Energieleveranciers Vriescheloo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vriescheloo vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Allure Energie en Vandebron kan scoren. Overstappen gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hieronder vergaar je nuttige gegevens en adviezen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vriescheloo

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Vriescheloo? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en adres. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €90 – €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Gerkesklooster.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vriescheloo mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.275 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot Innova Energie.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Vriescheloo

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men rap energieprijzen Vriescheloo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en bekijk probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk eenvoudig de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Onderdendam afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Vriescheloo?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Vriescheloo mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Vriescheloo? Op energieleverancieractie.nl lees je een ranglijst van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent + Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2050 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1150 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Vriescheloo. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energiemaatschappij. Aan de hand daarvan tref jij alle tarieven en extra regels (onder andere verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het oude contract wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Meestal gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Vriescheloo. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarnaast krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “beoordeling Oxxio“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Bellingwedde.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een AWB, Atag, Nefit, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie kunt minderen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Vriescheloo

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Vriescheloo en bezuinig op gas en licht!