Energieleveranciers Gerkesklooster Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gerkesklooster vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale aanbiedingen die jij via de sites van onder andere Allure Energie of Qwint kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en prettig. Op deze website vind jij functionele details en support dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gerkesklooster

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Gerkesklooster? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en adres. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden enkele aanbieders een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €140 – €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Peest.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gerkesklooster juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een overzicht met relevante energiebedrijven. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze website check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle populaire partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €365 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Gerkesklooster

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. de vergelijker kan je snel energieprijzen Gerkesklooster vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en kies à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal snel de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Abbenes afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Gerkesklooster?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Gerkesklooster juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Gerkesklooster? Hier doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 2050 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Gerkesklooster. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de aankomende maatschappij. Aan de hand daarvan zie jij de kosten en voorwaarden (onder andere vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je werkende gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande aanbieder. Normaal gesproken doe je dit vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier geeft dit door aan jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Gerkesklooster. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Tevens incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Vattenfall prijzen“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Achtkarspelen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Vaillant, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie weet te beperken kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Gerkesklooster

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Gerkesklooster en bespaar op gas en licht!