Energieleveranciers Vredepeel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vredepeel vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Allure Energie en Vattenfall kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en zonder problemen. Hier vind jij praktische aanwijzingen en hulp voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vredepeel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Vredepeel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Bovendien bieden veel maatschappijen een gulle welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €130 tot €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Gendt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vredepeel juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een overzicht met relevante energieleveranciers. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo gedaan. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot aan Vandebron.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vredepeel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze zoekmachine kan men onmiddellijk energieprijzen Vredepeel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere leverancier? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en bekijk snel de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Ommel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Vredepeel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Vredepeel juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Vredepeel? Op de site lees je een aantal van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice maar ook Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio op basis van een verbruik van 1950 kWh t/m 3050 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Vredepeel. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energiemaatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jullie oude gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieleverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Vredepeel. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “beoordeling NLE“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Venray.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Vredepeel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Vredepeel en betaal minder voor gas en licht!