Energieleveranciers Ommel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ommel vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Anode Energie en Vandebron kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op deze website doorzoek jij bruikbare toelichtingen en support ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ommel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ommel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden flink wat bedrijven een hoge welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 tot €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Abbega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ommel juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens check je een lijst met relevante energiebedrijven. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op deze pagina bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ommel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze tool kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Ommel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vind vlug de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Herveld afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ommel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ommel juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ommel? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 2750 kWh stroom en 1250 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ommel. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de nieuwe organisatie. In dit schrijven bekijk jij afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende contract wordt stopgezet. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de overstap. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Ommel. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Voorts incasseren jullie een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “verbruik Greenchoice“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Asten.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, Remeha, Nefit, AWB of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag weet te beperken kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ommel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Ommel en bezuinig op gas en licht!