Energieleveranciers Gendt Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gendt vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Allure Energie en NLE ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en vlug. Op de site vergaar je handige details en support bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gendt

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Gendt? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 t/m €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Papenvoort.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gendt september 2023? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een lijst met beschikbare energiecontracten. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hierna tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot aan Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gendt

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze zoekmachine kan men à la minute energieprijzen Gendt vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en zoek probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek onmiddellijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Abbega afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Gendt?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Gendt september 2023

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Gendt? Onder dit stukje bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE maar uiteraard ook Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 4050 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek uiteraard de condities van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Gendt. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de nieuwe organisatie. In dit schrijven lees jij de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Gendt. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarnaast krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “MAIN Energie prijzen“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Lingewaard.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Remeha, Vaillant, Intergas of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Gendt

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Gendt en betaal minder voor gas en licht!