Energieleveranciers Vortum-Mullem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vortum-Mullem vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek exclusieve welkomstacties die je niet via de website van o.a. DELTA en NLE ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op deze website lees je handige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vortum-Mullem

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Vortum-Mullem? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: energieconsumptie en postcode. Uiteraard moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden flink wat bedrijven een royale welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 tot €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Gemonde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vortum-Mullem juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop check je een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze website vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.100 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot en met Oxxio.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €505 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Vortum-Mullem

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van de vergelijker kun jij direct energieprijzen Vortum-Mullem vergelijken. Vul jouw locatie en verbruik in, en bekijk moeiteloos de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald contract? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk vlug de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Oldetrijne afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Vortum-Mullem?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Vortum-Mullem juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Vortum-Mullem? Op deze website check je een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie maar uiteraard ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 1800 kWh t/m 3050 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: controleer ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Vortum-Mullem. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de gekozen aanbieder. Daarin zie jij de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude contract wordt opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Gewoonlijk doe je dit iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Vortum-Mullem. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “beoordeling Innova Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel energie-aanbieders doen hier aan mee. De bedrijven kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Boxmeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vortum-Mullem

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Vortum-Mullem en bezuinig op gas en licht!