Energieleveranciers Oldetrijne Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldetrijne vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere De Vastelastenbond of NLE kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en probleemloos. Op de site vergaar je nuttige aanwijzingen en hulp ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oldetrijne

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oldetrijne? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast schenken de meeste maatschappijen een royale welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 tot +/- €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Aardenburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldetrijne juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een tabel met relevante energie aanbieders. Je ontdekt direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze website check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 650 m³
2 personen 2.350 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Fenor tot NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oldetrijne

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van de vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Oldetrijne vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en selecteer onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vergelijk vlug de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Herpt afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oldetrijne?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Oldetrijne juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oldetrijne? Nu vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice en ook ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio met een verbruik van 2450 kWh – 3250 kWh stroom en 1150 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oldetrijne. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de gekozen leverancier. In dit schrijven vind je de kosten en bijkomende kosten (onder andere vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende pakket zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Doorgaans gebeurt dit een paar dagen voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oldetrijne. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Bovendien krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “verbruik Engie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Weststellingwerf.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oldetrijne

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Oldetrijne en bespaar op gas en licht!