Energieleveranciers Aardenburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Aardenburg vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke acties die jij via de sites van bijv. Budget Energie en Powerpeers kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en probleemloos. Op deze website bekijk je nuttige gegevens en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Aardenburg

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Aardenburg? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieverbruik en woning. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Ook bieden sommige bedrijven een flinke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot +/- €260. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Ittervoort.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Aardenburg mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop doorzoek je een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hierna vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.350 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle erkende partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Vandebron.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €505 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Aardenburg

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze tool kun je rap energieprijzen Aardenburg vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en signaleer rap de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Schipluiden afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Aardenburg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Aardenburg mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Aardenburg? Op energieleverancieractie.nl vind jij een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar ook Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 2050 kWh tot 3550 kWh stroom en 750 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Aardenburg. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. In dit schrijven vind jij de prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je huidige energiecontract wordt stopgezet. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? Jij zult dan normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieleverancier. In de regel moet dit iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Aardenburg. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Sluis.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Vaillant, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Aardenburg

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Aardenburg en betaal minder voor gas en licht!