Energieleveranciers Ittervoort Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ittervoort vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Pure Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze pagina vind je toepasbare details en tips t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ittervoort

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ittervoort? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Daarnaast moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien gunnen sommige maatschappijen een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €115 t/m €235. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Stegeren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ittervoort mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een opsomming met de beste energie aanbieders. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.425 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

A la minute overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ittervoort

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Ittervoort vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en achterhaal ogenblikkelijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Cadzand afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ittervoort?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Ittervoort mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ittervoort? Hieronder doorzoek jij een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco en ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 1800 kWh t/m 3550 kWh stroom en 700 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: controleer wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ittervoort. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de aankomende aanbieder. In deze mail of brief vind je de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het huidige energiecontract zal worden opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieleverancier geeft dit door aan jouw oude maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Ittervoort. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Bovendien krijgen jullie de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “energie vergelijken bij De Vastelastenbond“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Leudal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Ittervoort

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Ittervoort en bezuinig op gas en licht!