Energieleveranciers Gemonde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gemonde vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Allure Energie en Oxxio kan afsluiten. Overstappen gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hieronder bekijk je nuttige informatie en support bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gemonde

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Gemonde? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en locatie. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden de meeste bedrijven een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €85 – €250. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Papekop.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gemonde april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna tref jij een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op de site check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle erkende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Gemonde

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze zoekmachine kun je moeiteloos energieprijzen Gemonde vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en ontdek direct de beste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Aardenburg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Gemonde?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Gemonde april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Gemonde? Op deze website check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall + Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 2000 kWh – 3850 kWh stroom en 700 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Gemonde. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven zie je de kosten en voorwaarden (denk aan energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het vorige contract zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaliter gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Gemonde. Hiervoor krijg je een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Voorts krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “HVC prijzen“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Sint-Michielsgestel.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Gemonde

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Gemonde en bespaar op gas en licht!