Energieleveranciers Voorhout Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Voorhout vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van onder andere E.ON en Powerpeers kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele feiten en adviezen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Voorhout

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Voorhout? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden sommige maatschappijen een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot +/- €220. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Geijsteren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aanzienlijk moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Voorhout juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Vervolgens tref jij een tabel met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Op de site vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van E.ON tot Vattenfall.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Voorhout

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze zoekmachine kan jij probleemloos energieprijzen Voorhout vergelijken. Voer je adres + stoom/gas verbruik in en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Selecteer dan de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan op deze pagina en vergelijk à la minute de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Oldeholtwolde afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Voorhout?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Voorhout juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Voorhout? Op de site lees je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall maar ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent berekend met een consumptie van 2300 kWh t/m 2650 kWh stroom en 1050 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal wel de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Voorhout. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan tref je de kosten en regelgeving (denk hierbij aan verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Je actuele pakket wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. In de regel dien je dit te doen zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Voorhout. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Voorts ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “beoordeling Energiedirect.nl“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Teylingen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een AWB, Remeha, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik kunt minderen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Voorhout

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Voorhout en bezuinig op gas en licht!