Energieleveranciers Geijsteren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geijsteren vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij onder andere E.ON of Vrijopnaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en vlug. Op de site bekijk je nuttige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Geijsteren

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Geijsteren? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen de meeste organisaties een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €175 tot €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Overschild.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geijsteren april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 700 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Geijsteren

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels energieleverancieractie.nl kunnen jullie probleemloos energieprijzen Geijsteren vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en zoek meteen de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en bekijk ogenblikkelijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Aadorp afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Geijsteren?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Geijsteren april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Geijsteren? Hier bekijk je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco + Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent berekend met een consumptie van 1650 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Geijsteren. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe energieaanbieder. Hierin lees jij alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat werkende energiecontract zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige aanbieder. Dikwijls dien je dit te doen een paar dagen voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Geijsteren. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Voorts ontvang je een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Eneco prijzen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Venray.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je het verbruik van energie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Geijsteren

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Geijsteren en betaal minder voor gas en licht!