Energieleveranciers Aadorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Aadorp vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Anode Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site bekijk je nuttige toelichtingen en adviezen voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Aadorp

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Aadorp? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook verstrekken enkele aanbieders een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 tot +/- €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken IJzendoorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Aadorp mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend volgt een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 675 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Aadorp

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze tool kun je à la minute energieprijzen Aadorp vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en bekijk rap het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en bekijk onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Schildwolde afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Aadorp?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Aadorp mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Aadorp? Op deze pagina lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent, Eneco maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 2900 kWh stroom en 1150 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check wel de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Aadorp. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energiemaatschappij. Daarin tref jij de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende energiepakket wordt opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energiemaatschappij. In de regel doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Aadorp. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarbij ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Allure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Almelo.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Atag, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij de energievraag reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Aadorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Aadorp en betaal minder voor gas en licht!