Energieleveranciers Oldeholtwolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldeholtwolde vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Energieflex en NLE ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website doorzoek jij handige informatie en hulp voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oldeholtwolde

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oldeholtwolde? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: verbruik (kWh en m3) en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast schenken flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot +/- €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Aadorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldeholtwolde mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een opsomming met beschikbare energiebedrijven. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot en met UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oldeholtwolde

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze zoekmachine kunnen jullie vlug energieprijzen Oldeholtwolde vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en bekijk probleemloos het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald contract? Dit vind je in site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en signaleer rap de beste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hengevelde afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oldeholtwolde?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Oldeholtwolde mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oldeholtwolde? Op deze pagina vind je een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 1850 kWh t/m 2900 kWh stroom en 1050 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: check ten alle tijde de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oldeholtwolde. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande organisatie. Hierin bekijk je de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude contract wordt opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oldeholtwolde. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “verbruik Budget Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Weststellingwerf.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, Remeha, Vaillant, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oldeholtwolde

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Oldeholtwolde en bezuinig op gas en licht!