Energieleveranciers Volkel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Volkel vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke acties die jij via de sites van bijv. Energieflex of Powerpeers ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en probleemloos. Hier vergaar je nuttige informatie en support bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Volkel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Volkel? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en adres. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken veel organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €170 tot €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Geesteren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Volkel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop check je een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Vattenfall.

Het goedkoopste contract

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Volkel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via energieleverancieractie.nl kun jij onmiddellijk energieprijzen Volkel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en bekijk à la minute de goedkoopste leverancier. Meer details over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vergelijk snel de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oldeberkoop afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Volkel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Volkel mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Volkel? Op deze website vind jij een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent maar uiteraard ook Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 1700 kWh t/m 2800 kWh stroom en 950 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: achterhaal uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Volkel. Zodra je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je alle tarieven en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Het huidige energiecontract wordt opgezegd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Volkel. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Ook incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “beoordeling DELTA“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Uden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Remeha, Intergas, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Volkel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Volkel en bezuinig op gas en licht!