Energieleveranciers Oldeberkoop Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldeberkoop vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere DELTA of HVC kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze website bekijk je nuttige aanwijzingen en handreikingen ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oldeberkoop

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oldeberkoop? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en locatie. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Bovendien bieden enkele aanbieders een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €165 – €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Overijssel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldeberkoop mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met de goedkoopste energiecontracten. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Op de site vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Engie tot aan Oxxio.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oldeberkoop

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Oldeberkoop vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in, en kies onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en check rap de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hemrik afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oldeberkoop?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Oldeberkoop mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oldeberkoop? Nu doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 1500 kWh tot 3100 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oldeberkoop. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin lees jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige gas & licht pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. In de regel gebeurt dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Oldeberkoop. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “maandelijkse kosten Coteq Netbeheer“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Ooststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Intergas, Remeha, Atag, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oldeberkoop

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Oldeberkoop en betaal minder voor gas en licht!