Energieleveranciers Voerendaal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Voerendaal vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijv. E.ON of Vrijopnaam kunt gebruiken. Overstappen gaat handig en prettig. Op deze website vind jij functionele feiten en support t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Voerendaal

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Voerendaal? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten: het telt allemaal mee. Tevens gunnen enkele bedrijven een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €170 tot €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Geertruidenberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Voerendaal september 2023? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 725 m³
2 personen 2.450 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van DELTA tot aan Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €285 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Voerendaal

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan je vlug energieprijzen Voerendaal vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en zoek meteen het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vind ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Oirschot afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Voerendaal?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Voerendaal september 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Voerendaal? Op deze website vind jij een lijstje met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2150 kWh tot 4300 kWh stroom en 1350 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Voerendaal. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende leverancier. Daarin lees jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie lopende energiepakket zal worden beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Voerendaal. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Ook incasseer je de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “beoordeling Anode Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Voerendaal.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Voerendaal

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Voerendaal en betaal minder voor gas en licht!