Energieleveranciers Geertruidenberg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geertruidenberg vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Anode Energie en MAIN Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site bekijk je handige details en handreikingen t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Geertruidenberg

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Geertruidenberg? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €170 t/m €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ouwerkerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geertruidenberg mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Hierna tref jij een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time geregeld. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hieronder vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.350 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Eneco tot en met Qwint.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €395 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Geertruidenberg

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze tool kan je vlug energieprijzen Geertruidenberg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker pakket? Selecteer dan website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk à la minute de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Zuid-Holland afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Geertruidenberg?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Geertruidenberg mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Geertruidenberg? Onder dit stukje doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie + Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 2500 kWh – 2750 kWh stroom en 1250 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Geertruidenberg. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief tref je de geldige tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige contract wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Geertruidenberg. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts incasseren jullie een eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Allure Energie prijzen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. De meeste maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Geertruidenberg.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Remeha, Nefit, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Geertruidenberg

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Geertruidenberg en betaal minder voor gas en licht!