Energieleveranciers Ouwerkerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ouwerkerk vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Huismerk Energie of UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en zonder problemen. Hieronder vind je praktische details en adviezen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ouwerkerk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ouwerkerk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden de meeste leveranciers een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €155 tot +/- €205. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Badhoevedorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ouwerkerk mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hierna vind je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ouwerkerk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze speciale vergelijker kan men vlug energieprijzen Ouwerkerk vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en vind rap het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk binnen no-time de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in IJhorst afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ouwerkerk?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Ouwerkerk mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ouwerkerk? Op deze pagina check je een lijstje met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent + Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 1750 kWh t/m 4450 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: bekijk altijd de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ouwerkerk. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde leverancier. Daarin lees jij de geldige tarieven en extra regels (zoals energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige energiecontract zal worden beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij geeft dit door aan jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ouwerkerk. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Tevens incasseren jullie een eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “contract Westland Infra“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de leveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Nefit, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Ouwerkerk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Ouwerkerk en bespaar op gas en licht!