Energieleveranciers Oirschot Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oirschot vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bijv. De Vastelastenbond en Leon Zeewolde ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op de site vergaar je bruikbare feiten en adviezen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oirschot

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oirschot? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens geven sommige aanbieders een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €80 – €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zuid-Holland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oirschot juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna doorzoek je een overzicht met relevante energie aanbieders. Jij kiest simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo gepiept. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle bekende providers vergelijken. Van Engie tot en met Vattenfall.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oirschot

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Oirschot vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruik in, en vind probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Hem afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oirschot?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oirschot juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oirschot? Hieronder lees je een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Eneco + Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2150 kWh – 3300 kWh stroom en 1250 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oirschot. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen aanbieder. Hierin lees jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat vorige energiecontract zal worden beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oirschot. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast krijgen jullie een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “maandelijkse kosten Westland Infra“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Oirschot.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Nefit, Atag, Vaillant of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oirschot

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Oirschot en betaal minder voor gas en licht!