Energieleveranciers Vlodrop Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vlodrop vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere Huismerk Energie en MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl vind je nuttige aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vlodrop

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Vlodrop? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en locatie. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €90 – €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Geersdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vlodrop juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend check je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 725 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Vandebron.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vlodrop

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze speciale vergelijker kun je snel energieprijzen Vlodrop vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk eenvoudig de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Oirsbeek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Vlodrop?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Vlodrop juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Vlodrop? Op deze pagina vind jij een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco + Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 3650 kWh stroom en 900 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Vlodrop. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan tref je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk aan netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende energiepakket zal worden opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige leverancier. Normaal gesproken gebeurt dit zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Vlodrop. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Bovendien krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “beoordeling Allure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Roerdalen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een AWB, Remeha, Nefit, Intergas of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je het verbruik van energie reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Vlodrop

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Vlodrop en bespaar op gas en licht!