Energieleveranciers Geersdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geersdijk vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Clean Energy en Qwint kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en vlug. Op de site vind je handige informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Geersdijk

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Geersdijk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Daarnaast moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Bovendien schenken veel bedrijven een royale welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €170 tot €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oudwoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geersdijk juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Dan tref jij een lijst met de beste energie aanbieders. Je treft rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hier check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot Vrijopnaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Geersdijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze zoekmachine kun jij moeiteloos energieprijzen Geersdijk vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en kies meteen het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en signaleer binnen no-time de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Noord-Holland afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Geersdijk?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Geersdijk juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Geersdijk? Op deze pagina check je een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice + Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2050 kWh t/m 3400 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer altijd de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Geersdijk. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (onder andere aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende contract zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Geersdijk. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarnaast krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Coteq Netbeheer vergelijken“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Het gros van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Noord-Beveland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag vermindert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Geersdijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Geersdijk en bezuinig op gas en licht!