Energieleveranciers Oirsbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oirsbeek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Anode Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hier vind je toepasbare aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oirsbeek

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oirsbeek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast verstrekken flink wat leveranciers een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €100 tot €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Noord-Holland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oirsbeek juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hierna tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle landelijke providers vergelijken. Van Fenor tot NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oirsbeek

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze tool kan men rap energieprijzen Oirsbeek vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook gas/licht inschatting in en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check snel de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Helvoirt afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oirsbeek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oirsbeek juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oirsbeek? Nu lees je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent + Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 1800 kWh t/m 4450 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: check wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oirsbeek. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende leverancier. Hierin tref je alle tarieven en condities (denk aan vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter doe je dit zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oirsbeek. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts incasseer jij de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “maandelijkse kosten Enduris“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Schinnen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Nefit, Atag, Remeha of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oirsbeek

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Oirsbeek en bespaar op gas en licht!