Energieleveranciers Helvoirt Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Helvoirt vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bijv. Huismerk Energie of Oxxio ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en zonder problemen. Hier lees je handige toelichtingen en support ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Helvoirt

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Helvoirt? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Verder moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen flink wat aanbieders een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €115 tot +/- €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Scherpenisse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aanzienlijk moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Helvoirt juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Nadien check je een tabel met beschikbare energiecontracten. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €265 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Helvoirt

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels de vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Helvoirt vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en kies direct de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Bergharen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Helvoirt?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Helvoirt juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Helvoirt? Op deze pagina bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco + Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 2300 kWh tot 4050 kWh stroom plus 800 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek altijd de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Helvoirt. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. Hierin lees je de kosten en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Helvoirt. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Ook incasseer jij de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “UnitedConsumers overstappen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Haaren.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Helvoirt

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Helvoirt en bespaar op gas en licht!