Energieleveranciers Vlissingen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vlissingen vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. Essent en Leon Zeewolde ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en snel. Op deze pagina doorzoek jij nuttige aanwijzingen en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vlissingen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Vlissingen? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en postcode. Uiteraard moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Tevens geven sommige aanbieders een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 tot +/- €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Geelbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vlissingen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de beste energiecontracten. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo gepiept. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 600 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vlissingen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels de vergelijker kun jij onmiddellijk energieprijzen Vlissingen vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en kies eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal vlug de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Oijen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Vlissingen?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Vlissingen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Vlissingen? Onder dit stukje vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent berekend met een consumptie van 1750 kWh tot 3400 kWh stroom plus 900 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw huidige energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: bekijk wel de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Vlissingen. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe leverancier. In deze mail of brief tref jij de prijzen en extra regels (onder andere netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je werkende pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Vlissingen. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Daarnaast ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “review Cogas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Vlissingen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Vlissingen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Vlissingen en bezuinig op gas en licht!