Energieleveranciers Oijen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oijen vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl of NLE kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en vlug. Op de site vind jij functionele details en support bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oijen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oijen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en locatie. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook verstrekken flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €150 tot +/- €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Drenthe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oijen juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een lijst met de beste energieleveranciers. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oijen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kan je probleemloos energieprijzen Oijen vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en vind onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald contract? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek à la minute de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hellum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oijen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Oijen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oijen? Onder dit stukje vind jij een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1800 kWh – 4500 kWh stroom en 800 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: doorzoek uiteraard de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oijen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde aanbieder. Daarin bekijk je de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Jij zult dan dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Meestal moet dit zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oijen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarnaast krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “maandelijkse kosten Enexis“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Oss.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Nefit, Atag, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik kan verlagen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oijen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Oijen en betaal minder voor gas en licht!