Energieleveranciers Hellum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hellum vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Anode Energie en Pure Energie kunt vinden. Overstappen gaat handig en probleemloos. Hier doorzoek jij handige informatie en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hellum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hellum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast schenken flink wat aanbieders een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 tot +/- €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Schelluinen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hellum mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna vind je een lijst met relevante energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle populaire partijen vergelijken. Van DELTA tot NLE.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €325 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Hellum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. de vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Hellum vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en selecteer direct de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en ontdek vlug de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Bergen op Zoom afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hellum?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Hellum mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Hellum? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 2200 kWh tot 4250 kWh stroom plus 1400 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: check zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hellum. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe aanbieder. Daarin zie jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige pakket wordt beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Jij zult dan dikwijls het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe maatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de “vroegere” maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Hellum. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarnaast krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Qurrent overstappen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Slochteren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Intergas, Nefit, Vaillant, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hellum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Hellum en bespaar op gas en licht!