Energieleveranciers Schelluinen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schelluinen vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Engie en Innova Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Op deze pagina lees je bruikbare toelichtingen en support ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Schelluinen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Schelluinen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren enkele bedrijven een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €125 t/m €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Buinerveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schelluinen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hierna bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 600 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Essent tot aan Leon Zeewolde.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €405 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Schelluinen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze zoekmachine kun je binnen no-time energieprijzen Schelluinen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Leons afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Schelluinen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Schelluinen april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Schelluinen? Hieronder doorzoek jij een aantal van meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1650 kWh t/m 3600 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: bekijk ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Schelluinen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij alle tarieven en regelgeving (zoals netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Het actuele contract wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Meestal dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Schelluinen. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “goedkope tarieven Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Giessenlanden.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Atag, Vaillant, AWB, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Schelluinen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Schelluinen en bezuinig op gas en licht!