Energieleveranciers Bergen op Zoom Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bergen op Zoom vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Engie en HVC kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en snel. Op deze pagina vergaar je functionele gegevens en support t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bergen op Zoom

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Bergen op Zoom? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €180 tot +/- €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Leons.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bergen op Zoom juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een lijst met relevante energie aanbieders. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Hierna tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Engie tot en met Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bergen op Zoom

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via de vergelijker kan jij binnen no-time energieprijzen Bergen op Zoom vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en zoek rap de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vergelijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Ter Heijde afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Bergen op Zoom?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Bergen op Zoom juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Bergen op Zoom? Op de site vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1000 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: check ten alle tijde de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Bergen op Zoom. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief tref je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (zoals aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. Normaal gesproken doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Bergen op Zoom. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Tevens ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “NLE 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Bergen op Zoom.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Bergen op Zoom

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Bergen op Zoom en bespaar op gas en licht!