Energieleveranciers Geelbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geelbroek vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke acties die jij via de sites van aanbieders zoals Allure Energie en Qwint kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Op de site vind je functionele feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Geelbroek

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Geelbroek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook hanteren flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €105 – €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Oudkarspel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geelbroek april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Dan check je een tabel met beschikbare energiecontracten. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo rond gemaakt. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op de site tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan HVC.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Geelbroek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan je direct energieprijzen Geelbroek vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en vind à la minute het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal meteen de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Drenthe afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Geelbroek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Geelbroek april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Geelbroek? Hieronder lees je een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl met een verbruik van 2050 kWh t/m 4400 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: controleer zeker even de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Geelbroek. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Hierin bekijk je de overeengekomen kosten en extra regels (onder andere vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe leverancier communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Geelbroek. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarbij incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “RENDO Netwerken vergelijken“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Aa en Hunze.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Geelbroek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Geelbroek en betaal minder voor gas en licht!