Energieleveranciers Vlierden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vlierden vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Engie en Powerpeers kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Hieronder lees je toepasbare aanwijzingen en tips voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vlierden

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Vlierden? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken flink wat organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €90 tot €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Gasteren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vlierden juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens tref jij een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vlierden

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze speciale vergelijker kun je snel energieprijzen Vlierden vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en selecteer moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en bekijk binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Offingawier afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Vlierden?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Vlierden juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Vlierden? Op deze pagina doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie maar ook Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1950 kWh – 3000 kWh stroom en 1100 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: controleer wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Vlierden. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan tref je de geldige tarieven en voorwaarden (zoals vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige energiepakket wordt stopgezet. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige aanbieder. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Vlierden. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarnaast krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “review Endinet Groep“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Deurne.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Remeha, Nefit, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vlierden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Vlierden en bespaar op gas en licht!