Energieleveranciers Gasteren Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gasteren vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke acties die men standaard niet bij bedrijven als De Vastelastenbond en HVC kunt vinden. Overstappen gaat moeiteloos en snel. Op de site vind je bruikbare toelichtingen en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gasteren

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Gasteren? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €175 – €200. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Oudewater.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gasteren mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Hierna tref jij een opsomming met relevante energieleveranciers. Jij kiest à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle bekende partijen vergelijken. Van Energieflex tot Oxxio.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €345 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gasteren

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Via energieleverancieractie.nl kun je rap energieprijzen Gasteren vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een zeker pakket? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk direct de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Zwinderen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Gasteren?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Gasteren mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Gasteren? Op deze website doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent en ook Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 2350 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: bekijk wel de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gasteren. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. Daarin tref jij de prijzen en extra regels (denk aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande leverancier. Doorgaans moet dit zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder communiceert dit weer richting je voormalige maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Gasteren. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Voorts ontvang je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Westland Infra vergelijken“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een AWB, Intergas, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Gasteren

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Gasteren en bezuinig op gas en licht!