Energieleveranciers Oudewater Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudewater vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Allure Energie en Vrijopnaam kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en snel. Hier lees je handige aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudewater

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oudewater? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden flink wat organisaties een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €180 – €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Baarn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudewater juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de beste energie aanbieders. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oudewater

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kan men binnen no-time energieprijzen Oudewater vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en zoek rap de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk rap de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Idaerd afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oudewater?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oudewater juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oudewater? Onder dit stukje bekijk je een aantal van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco + Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1950 kWh t/m 2950 kWh stroom en 750 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oudewater. Als je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe organisatie. In dit schrijven lees jij de geldige tarieven en regelgeving (denk aan vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaliter dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Oudewater. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Ook ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “contract Vrijopnaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zon en wind (energie). Bijna alle energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Oudewater.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Utrecht.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Oudewater

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Oudewater en bezuinig op gas en licht!