Energieleveranciers Vledderveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vledderveen vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale acties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Budget Energie of Qwint kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze website lees je praktische gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vledderveen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Vledderveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Bovendien gunnen flink wat bedrijven een royale welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €170 t/m €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Gasselternijveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om nogal een ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vledderveen mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €235 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vledderveen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Vledderveen vergelijken. Geef je woongegevens + energieverbruik in en selecteer direct de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Oegstgeest afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Vledderveen?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Vledderveen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Vledderveen? Op de site bekijk je een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall en ook ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers berekend met een consumptie van 2100 kWh t/m 4450 kWh stroom plus 800 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk wel de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Vledderveen. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. Daarin zie je de prijzen en regelgeving (zoals vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Het actuele contract zal worden beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Vledderveen. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Ook incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “review Stedin“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Westerveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Vledderveen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Vledderveen en betaal minder voor gas en licht!