Energieleveranciers Gasselternijveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gasselternijveen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van bedrijven als De Vastelastenbond of Vattenfall kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hier vergaar je bruikbare details en handreikingen ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gasselternijveen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Gasselternijveen? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren de meeste leveranciers een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €125 t/m €230. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Oudeschip.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gasselternijveen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna tref jij een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gasselternijveen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. energieleverancieractie.nl kan je binnen no-time energieprijzen Gasselternijveen vergelijken. Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in, en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer direct de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Zweins afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Gasselternijveen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Gasselternijveen juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Gasselternijveen? Hieronder doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 3100 kWh stroom en 1000 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: doorzoek uiteraard de voorschriften van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Gasselternijveen. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande maatschappij. In deze mail of brief vind jij de prijzen en condities (denk hierbij aan aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Gasselternijveen. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarbij incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Enexis vergelijken“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een AWB, Intergas, Atag, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Gasselternijveen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Gasselternijveen en bezuinig op gas en licht!