Energieleveranciers Oegstgeest Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oegstgeest vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek exclusieve aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Huismerk Energie of NLE kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vind je praktische informatie en adviezen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oegstgeest

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oegstgeest? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en adres. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven enkele aanbieders een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €100 – €190. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zweins.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aardig ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oegstgeest april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van jullie energieverbruik? Hieronder bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle populaire partijen vergelijken. Van E.ON tot Oxxio.

Het goedkoopste contract

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oegstgeest

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze tool kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Oegstgeest vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en bekijk direct de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en ontdek ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Helden afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oegstgeest?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oegstgeest april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oegstgeest? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie en ook Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1650 kWh – 4150 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: controleer altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oegstgeest. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven zie jij alle tarieven en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Doorgaans gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij speelt de standen door aan je voormalige leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Oegstgeest. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon aanpassen. Voorts krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “maandelijkse kosten Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oegstgeest.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Nefit, Remeha, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie vermindert kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oegstgeest

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Oegstgeest en betaal minder voor gas en licht!