Energieleveranciers Helden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Helden vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke acties die men standaard niet bij o.a. DELTA of MAIN Energie kan scoren. Overstappen gaat handig en probleemloos. Op de site vind jij toepasbare gegevens en handreikingen voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Helden

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Helden? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €85 tot +/- €205. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Scharsterbrug.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Helden juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 650 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot Qwint.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €315 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Helden

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij de vergelijker kun jij rap energieprijzen Helden vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en kies onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind eenvoudig de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Berg en Terblijt afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Helden?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Helden juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Helden? Op de site vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie met een verbruik van 1750 kWh tot 3200 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek ten alle tijde de condities van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Helden. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de nieuwe organisatie. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en condities (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het huidige energiecontract wordt opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Helden. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Noordelijk Lokaal Duurzaam overstappen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Peel en Maas.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je het verbruik van energie minimaliseert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Helden

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Helden en bespaar op gas en licht!