Energieleveranciers Vledder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vledder vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijv. Energiedirect.nl en Leon Zeewolde ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind jij handige gegevens en adviezen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vledder

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Vledder? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven de meeste leveranciers een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €165 tot €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Gasselte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een flinke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vledder juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Op de site detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Essent tot en met Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Vledder

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van energieleverancieractie.nl kan je binnen no-time energieprijzen Vledder vergelijken. Voer je adres + stoom/gas verbruik in en zoek à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Oeffelt afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Vledder?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Vledder juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Vledder? Onder dit stukje lees je een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall maar ook Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2350 kWh tot 3950 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check wel de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Vledder. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven zie je afgesproken prijzen en condities (denk hierbij aan netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige energiecontract wordt opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieleverancier. In de regel doe je dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Vledder. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien incasseer jij de eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “review Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Westerveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je het verbruik van energie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Vledder

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Vledder en betaal minder voor gas en licht!